dimarts, 3 de maig del 2016

SORTIDA AL PARC NATURAL DE LLEVANT



El passat dimarts dia 3 de maig els alumnes de 2n de primària varen anar d’excursió al Parc Natural de Llevant. Tots ells coincideixen que s’ho varen passar molt bé, i quan els hem demanat les seves impressions, han fet tot un buidatge d’allò que més els va agradar i algunes que no els varen convèncer. Aquí en teniu un llistat:

A en Víctor li varen agradar molt els bens; en Joan Toni va gaudir molt escoltant els ocells, en canvi a en Manel no li va agradar escoltar-los.  En Joan Tous, mentre, diu que li va encantar imitar el so d’aquestes aus, i na Maria també destaca l’experiència d’haver pogut explorar els ocells. En Jacomo i en Pau no són capaços de destriar res en concret, perquè els va agradar tot. Na Júlia destaca haver après el nom de les plantes jugant, i de totes les plantes diu que els cards no li varen agradar gens, com a na Irene, que se’n va dur més d’una picada d’aquesta planta com a record. En Joan Manel va disfrutar d’escalar una muntanya, i en Lluís també creu que  el sol fet de sortir d’excursió ja va valer la pena. En Pep diu que la serp no li va agradar, però es va divertir molt al llarg de tota la jornada. En Joan diu que els cagallons d’ovella no li varen agradar, perquè per tot n’hi havia i era fàcil trepitjar-los.

Però tots tenen clar un fet: l’excursió va ser molt divertida i varen aprendre moltes coses noves, i ja estan a punt per tornar-hi quan les mestres els ho diguin.
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada